radyobir
radyobir

Seçim bitti, bedelli gitti!..

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, bedelli askerlikle ilgili düzenlemenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulduğuna ilişkin haberlerin gerçek dışı olduğunu söyledi.

01 Eylül 2014 12:49 | Güncelleme :01 Eylül 2014 13:00 | Kategori:

Milli Savunma Bakanı Yılmaz yüzlerce insanın beklediği bedelli askerlik hakkında bilgi verdi. Yılmaz, bedelli askerlikle ilgili düzenlemenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulduğuna ilişkin haberlerin gerçek dışı olduğunu söyledi.
Bedelli Askerlik Platformu’nun açıklamasına göre haziran ayı itibariyle asker ve yoklama kaçağı durumunda olan gençlerin sayısı 750 bini aşıyor. Uzmanlar bu rakamın 150 bininin Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletme (KOBİ) sahibi olduğuna dikkati çekerek, yasanın çıkmaması durumunda binlerce işletmenin kepenk indireceğini belirtiyor. Bedelli askerlik bekleyenlerin 100 bininin kamuda, 650 bininin ise özel sektörde çalışan ve işveren konumunda bulunduğu belirtiliyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI