radyobir
radyobir

Seçim zorunluluğu kalktı...

Galatasaray yönetiminin idari ibrasızlığa tedbir konulması için 27. Asliye Hukuk Mahkemesi'ne açtığı tedbir talebi onaylandı. Böylece seçim kararı alma zorunluluğu ortadan kalktı. Bu karara rağmen Mustafa Cengiz yönetiminin 'genel kurul kararını hiçe sayma' konusunda tepkiler olabileceği nedeniyle seçim kararı alabileceği öğrenildi

05 Nisan 2019 12:56 | Kategori:

Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı. Genel Kurul'da alınan ibrasızlık kararı sonrası Mustafa Cengiz yönetimin 1 ay içinde seçim kararı alması gerekiyordu. Yönetim bu karar üzerine mahkemeye giderek karara tedbir konulmasını talep etti.

27. Asliye Hukuk Mahkemesi'nden istenen tedbir talebi onaylandı. Böylece Mustafa Cengiz yönetiminin seçim kararı alma zorunluluğu ortadan kalktı. İbrasızlık kararının iptali ve aklanma için yapılan talep konusunda henüz bir karar çıkmadı.

Galatasaray yönetiminde bazı isimlerin, alınan tedbir kararının 'genel kurul kararını hiçe sayma' olarak görülebileceği endişesiyle karara rağmen seçim yapılması düşüncesinde olduğu öğrenildi. Galatasaray yönetimi yapacağı toplantıyla bu konuda bir karar alacak. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in bu konuda Fenerbahçe derbisinin ardından bir karar açıklaması bekleniyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI