radyobir
radyobir

Seda Tosun saçlarını bağışladı...

Kanser Savaşçıları Derneği'nin kemoterapi gören kanserli hastalar için başlattığı, bir süredir devam eden kampanya ''Saçım Saçın Olsun''a bir destek de oyuncu Seda Tosun'dan geldi.

13 Kasım 2018 12:26 | Kategori: Magazin

Kampanyanın gönüllüleri arasında yer alan San Kuaför'ün Altnizade'deki şubesine gelen genç oyuncu Seda Tosun, saçlarının yaklaşık 30 cm'lik bir kısmını kanser hastaları yararına saç yapımında kullanılmak üzere bağışladı. Yusuf Yalmancı tarafından kesilen saçları derneğe ulaştırılmak üzere teslim alınan güzel oyuncu, ''Hepimizin bir takım konularda duyarlı olması gerekiyor. Kanser her insanın karşılaşabileceği bir durum. Biz toplum olarak yardımlaşma ve dayanışma kültürüyle yoğrulmuş bir hamura sahibiz. Bu tip sosyal sorumluluk kampanyalarına elimizde geldiğince destek vermek birey olarak hepimizin görevi.'' ifadeleriyle Türk halkını göreve çağırdı.

Bir süredir ekranlardan ve beyaz perdeden uzak kalan başarılı oyuncu, bu sessizliğini ''Seçici olmayanlar hep geçici oluyor. Sektörde bunun örneklerini defalarca kez gördük, görüyoruz. Elimde altı tane senaryo var ve hepsini değerlendiriyorum. Umarım birinde karar kılabilirim. Ekranı ve kamera önünü çok özledim.'' sözleriyle özetlerken setlere dönüşü ile ilgili kesin bir tarih vermekten kaçındı.

Öte yandan kampanyaya katılım göstermek isteyenlere özel bir davette bulunan San Kuaför ortaklarından Saç Tasarım Uzmanı  Yusuf  Yalmancı, ''Salonlarımızda bu kampanyaya katılmak isteyen tüm müşterilerimize çok özel ayrıcalıklar sağlıyoruz. Kampanyaya katılım gösteren herkesin saçlarını ücretsiz kesmenin yanında o gün kendilerine en uygun bakım kürünü de hediye ediyoruz. En önemlisi de insanlarla bu vesileyle çok değerli dostluk köprüleri kuruyoruz.'' sözleri ile gönüllü olacak herkesi ağırlamaktan keyif duyacaklarını dile getirdi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI