radyobir
radyobir

Şehir eşkiyaları belediye otobüsüne böyle saldırdı

İstanbul'da şehir eşkıyaları yol verme yüzünden tartıştıkları belediye otobüsünün önünü kesip levyeyle saldırdı. Yolcuların korkulu dolu bakışları arasında otobüsün camlarını kıran, saldırganlar kapıdan içeri girmeye çalıştı. Dehşet anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

05 Ekim 2017 09:33 | Kategori:

İstanbul Ataşehir’de seyir halinde giden belediye otobüsüne, bir nakliye kamyonu sürücüsü yol vermediği gerekçesiyle bağırmaya başladı. Sinirini alamayan kamyon şoförü ardından aracını otobüsün önüne kırarak, aracından indi. Şehir eşkiyası iner inmez kamyonun kasasının kapısını açarak levye aldı. Şoför ve yanındaki iki kişi otobüs şoförüne bağırmaya başladı. Bu sırada kamyon şoförü elindeki levye ile otobüsün ön camına vurmaya başladı. Yolcular ise şehir eşkiyasına otobüs içinde tepki gösterdi. Kamyon şoförü tüm tepkilere rağmen hızını alamayarak otobüsün kapısına vurmaya başladı. Camı kıran şehir eşkiyası kapıdan içeri girmeye çalışınca, belediye otobüsü şoförü şahsı engelledi. Bu sırada otobüsteki vatandaşlar olan biteni korku dolu gözlerle izledi. Şehir eşkiyalarının yaşattığı dehşet anları güvenlik kameralarına yansıdı.

BİR BENZER OLAY DA ESENLER’DE YAŞANDI

Esenler’de de benzer bir olay yaşandı. Bir grup, trafikte kavga ettikleri araca ve içindekilere, ellerindeki sopalarla saldırdı. Sürücü ve yanındaki şahıs olay yerinden kaçarken, araçsa adeta hurdaya döndü. Saldırıya uğrayan aracın hemen yanındaysa bir polis otosu olduğu görüldü.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI