radyobir
radyobir

Seks robotları ekranda striptiz yapacak

Seks endüstirisinde robotların popülerliği her geçen gün artarken, canlı erotik şovlar sunan CamSoda da bir şovunda canlı model yerine seks robotu kullanacaklarını açıkladı.

08 Eylül 2018 03:27 | Kategori: Dünya

CamSoda'nın haftalık ücretsiz yeni şovunda canlı model yerine seks robotunun striptiz yapacağı belirtildi. CamSoda'nın Daily Star'a konuşan sahibi, Westworld gibi bilimkurgu anlatılarının kendisini çok etkilediğini, bu sebeple sitenin takipçilerine benzer bir hizmet sunmaya karar verdiğini belirtti.

Seks robotu şov sırasında, tıpkı diğer şovlarda olduğu gibi 'bahşiş' veren kullanıcıların isteklerini yerine getirecek ve onlarla iletişim kuracak. Robotun başlangıçta kullanıcılarla iletişim kurmak konusunda çok becerikli olamayacak olsa da, zaman geçtikçe algoritmaları çözeceği ve 'sofistike' taleplere de cevap verebileceği belirtildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI