radyobir
radyobir

Selin Yeninci Avrupa turunda

Ödüllü oyuncu Selin Yeninci, Avrupa turuna çıktı. İtalya, İspanya, Fransa, İsviçre ve Sırbistan'a giden oyuncu, yurt dışındaki hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

09 Mayıs 2023 16:23 | Kategori: Magazin

Rol aldığı filmlerle çeşitli festivallerde önemli ödüller kazanan, son olarak "Kurak Günler” filmiyle Cannes Film Festivali’nde yarışan Selin Yeninci, yakında yeni projeleri için kamera karşısına geçecek. Ünlü oyuncu, yoğun tempo öncesinde uzun zamandır planladığı Avrupa turunu gerçekleştirdi.

YOĞUN İLGİYLE KARŞILAŞTI

Selin Yeninci, seyahati sırasında Milano, Floransa, Venedik, Paris, Zürih, Luzern, Barselona ve Belgrad şehirlerini gezdi. Gittiği her yerde tanınan ve yoğun ilgiyle karşılaşan Yeninci, bu seyahatini kendisini sanatsal açıdan beslemek için bir fırsata da dönüştürdü. Senaryo ve içerik üretimi çalışmalarında ilham verici sanat eserlerinden beslenen  başarılı oyuncu, tatili boyunca bol bol müze gezdi, ayrıca turistik yerlerde sergilenen sanat eserlerini inceledi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI