radyobir
radyobir

Selülitli olacağıma kaslı olsun

Nişantaşı'nda çıktığı alışveriş turunda mini eteğiyle objektiflere yansıyan Çağla Şıkel, sporcuları andıran kaslı bacaklarıyla görenleri şaşırttı.

06 Nisan 2017 00:02 | Güncelleme :05 Nisan 2017 16:16 | Kategori: Magazin

Haziran'da Alişan'la yeni bir diziye başlayacak olan Şikel yazı çabuk getirdi. Giydiği iddialı mini eteğiyle gözleri kamaştıran ünlü model, ünlü kadın tenisçi Serene Williams'ı kıskandıracak. Kaslı bacaklarıyla bakışları üzerine toplayan Şıkel gazetecilerin konu hakkındaki sorusu üzerine kahkaha atarak "Olsun ne olacak? Selülitli olacağına kaslı olsun daha iyi" diye konuştu.

Girdiği bir mağazadan yaz için alışveriş yapan ünlü model, yeni projesinin bir mahalle dizisi olacağını belirtip "Haziran'da başlayacağız çekimlere Cennet Mahallesi'nin devamı değil ama yine bir mahalle dizisi olacak. Kabul etmemin nedeninin hiç Alişan'la ilgisi yok, Türker abi istediği için. Uzun zamandır dizi yapmıyorduk keyifli, eğlenceli bir iş olacağı için eğer tutarsa birkaç sene gider herhalde. Sit-com'dan ziyade Türker abi çalışma saatlerimizi çocuğum olduğu için ona göre ayarlayacak" dedi .

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI