radyobir
radyobir

Şemdinli'nin 4 köyünde sokağa çıkma yasağı

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'ne bağlı 4 köyde, sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

16 Eylül 2016 08:50 | Güncelleme :16 Eylül 2016 12:18 | Kategori: Terör

Semdinli kırsalında operasyonlar devam ederken, Hakkari Valiliği, ilçenin Tuğlu, Çatalca, Erdemli ve Güvenli köylerinde de sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini açıkladı. Valilikten yapılan açıklamada şöyle denildi:

"İcra edilecek operasyon esnasında vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği ile emniyetli şekilde seyahat etme hürriyetinin ortadan kalkacağı, kamu düzeni, suç işlenmesinin önlenmesi ve başkalarının hak ve özgürlüklerinin korunması amacıyla, 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu’nun 11/C maddesi gereğince, İlimiz Şemdinli İlçesine bağlı Tuğlu, Çatalca, Erdemli ve Güvenli köylerinde 15 Eylül 2016 günü saat 22.00’den geçerli olmak üzere ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmiş olup, İlimiz Şemdinli İlçesine bağlı Tuğlu, Çatalca, Erdemli ve Güvenli köylerine giriş-çıkışlar da yasaklanmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI