radyobir
radyobir

Şener Şen'den, İlyas Salman'a yeşil ışık...

Şener Şen daha önce kendisi için "Keşke film yapsak ama buna yanaşmıyor" diyen eski dostu İlyas Salman'a yeşil ışık yaktı.

04 Eylül 2018 02:02 | Güncelleme :03 Eylül 2018 21:13 | Kategori: Magazin

Usta oyuncu alışveriş için geldiği Akmerkez’deki bir kuyumcu ve mücevher mağazasında objektiflere yansıdı. Kafasındaki şapkasıyla dikkat çeken Şen, bir arkadaşının çocuğunun doğum günü için uzun süre mağa vitrinindeki ürünleri inceledi.



Fotoğraflarının çekilmesiyle objektiflere gülümseyen usta isim, basın mensuplarına ise "Bana haber verip çekseydiniz, nasıl iyi çıkmış mıyım?” diye takıldı.

Sağlığıyla ilgili bir soru üzerine "Gördüğünüz gibi şu saate kadar gayet iyiyim” diye karşılık veren Şen, bir basın mensubunun "Çok sevilen bir isimsiniz, Allah yokluğunuzu aratmasın” sözü üzerine "Niye yav biz yönetici miyiz?" cevabıyla güldürdü.



Ünlü oyuncu, geçen aylarda daha önce birçok projede yer aldığı eski dostu İlyas Salman’ın "Şener Şen’le yine film yapsak ama kendisi buna yanaşmıyor” sözünün hatırlatılması üzerine "Neden olmasın ki keşke yapsak ben de isterim. Ancak bunun için senaryonun sağlam olması lazım” şeklinde konuştu. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI