radyobir
radyobir

Seneye düğün var

Bensu Soral'ın yüzü olduğu Mavi Glam koleksiyonunu tanıtan reklam kampanyasını çok özel bir partiyle önceki akşam Bebeköy'de kutladı. Partide Soral'ı sevgilisi Hakan Baş ve oyuncu Yıldıray Şahinler'de yalnız bırakmadı.

14 Ekim 2017 02:21 | Kategori: Magazin

Son dönemin başarılı oyuncularından Bensu Soral, Mavi’yle buluşmasıyla ilgili şunları söyledi: "Mavi ile bir araya gelmek benim için çok özel.

Çünkü Mavi yaptığı işlerle, tarzıyla, öncülüğüyle her zaman kalbimizi çalıyor. Benim jenerasyonumu çok iyi yansıtan Mavi Glam koleksiyonunun yüzü olduğum için hem çok mutlu hem de çok heyecanlıyım. Jenerasyonumu çok cool buluyorum. Bence herkes kendine yakışanı çok iyi biliyor ve hepimiz birbirimize ilham veriyoruz. Mavi bu ruhu ve bizi, o kadar iyi anlayan bir koleksiyon tasarlamış ki… Gördüğüm, giydiğim her şey "işte bu tam benim için” dedirtti.  Jean bizim için olmazsa olmaz. Şimdi yeni Glam koleksiyonuyla, jean’in yanında keşfedilecek sürprizlerle dolu bir ürün grubu sunuyor. Özgüvenle kendi stilini yansıtmak, parlamak isteyenler için ” dedi.

SENEYE DÜĞÜN VAR  
 
Gecede sevgilisini yalnız bırakmayan Hakan Baş  parti öncesi kameraların karşısına geçti ve gazetecilerin sorularını yanıtladı. Her zaman  destekçisi olduğum sevgilimin yanındayım sözleri ile röportaja başlayan Baş, geçtiğimiz günlerde  Pragda yaptığı evlilik teklifi hakkında  konuştu ‘’Güzel bir ilişkimiz vardı oraya doğru ilerliyordu bende zamanı olduğunu düşündüm ve arkadaşlarımın yardımıyla teklifi yaptım Bensu’da beni kırmadı ve teklifimi kabul etti.henüz aileler tanışmadı , ama sırasıyla bütün geleneklerimizi tamamlamak istiyoruz dedi. Düğün için 2018 yılını düşünüyoruz ama tam tarih veremiyorum’’ dedi.


Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI