radyobir
radyobir

Şenol Güneş'ten Pepe'ye veto!..

Beşiktaş Yönetimi, Real Madrid'in stoperi Pepe'yi önerdi ama Şenol Güneş Portekizli futbolcuyu istemedi.

27 Ağustos 2016 13:27 | Güncelleme :27 Ağustos 2016 13:30 | Kategori:

Savunmadaki sorunları kronikleşen Beşiktaş, 33 yaşındaki Portekizli futbolcu Pepe için hamle yapmadan önce Şenol Güneş’e "İster misin” diye soruldu. Tecrübeli teknik direktör ise olumsuz yanıt verdi.
 
Yıllardır defansif açıdan, özellikle de stoper konusunda çok büyük sıkıntılar çeken Beşiktaş’ın bu problemi dün gece Atiker Konya karşısında bir kez daha ortaya çıktı. Yeşil-beyazlıların attığı her iki golde de savunmanın adam paylaşamamasının cezası Bajic tarafından kesilirken siyah-beyazlılar zorlu deplasmanda 1 puanla yetinmek zorunda kaldı. 

ARAYIŞLAR BAŞLADI 
 
Bu problemi artık çözmek isteyen Beşiktaş’ta Vida, Glik gibi birçok isim gündeme gelmiş ancak hiçbiriyle anlaşma sağlanamamıştı. Yönetimin stopere bulduğu son aday ise tüm dünyanın tanıdığı Real Madrid'li Pepe oldu.
 
Artık 33 yaşına gelen Portekizli’nin Real Madrid’den ayrılması gündeme gelirken Beşiktaş bu oyuncu için hamle yapmaya hazırlanıyordu. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI