radyobir
radyobir

Şenol Güneş iki futbolcuyu uyardı

Oyundan alınmasına tepki gösteren Oğuzhan ile "Oyuna gir" çağrısına ağırdan alarak cevap veren Medel'e Şenol Güneş'in "Takım disiplinini bozacak tavırlara asla müsaade etmem" dediği kaydedildi.

30 Ekim 2017 13:48 | Kategori:

Alanya galibiyetiyle 4 maçlık kabus seriye son veren Beşiktaş'ta gözler Devler Ligi'ndeki Monaco maçına çevrildi… Siyah-beyazlılar, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına başlarken, teknik direktör Şenol Güneş'in antrenman öncesi Oğuzhan Özyakup ve Gary Medel ile görüşme yaptığı öğrenildi.

Tecrübeli çalıştırıcının, Alanya maçında oyundan alınmasına sinirlenen Oğuzhan ile "Oyuna gir" talimatına ağırdan davranarak cevap veren Medel'e sert uyarılarda bulunduğu ve "Hiç kimse takımın üzerinde değildir.

Disiplini bozacak tavırlara asla izin vermem. Biriniz kaptan, diğeriniz de takımın en tecrübelilerindensiniz. Davranışlarınızla gençlere örnek olmanız gerekiyor. Bu nedenle hal ve tavırlarınıza daha çok dikkat etmelisiniz" dediği belirtildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI