radyobir
radyobir

Şenol Güneş ilk 11'de değişiklik yaptı...

Beşiktaş'ta gözler Göztepe maçına çevrildi... Monaco maçı sonrası Teknik Direktör Şenol Güneş de ilk 11'de iki önemli değişikliğe imza atacak.

03 Kasım 2017 13:11 | Kategori:

Monaco beraberliğiyle Şampiyonlar Ligi'nde yenilgisiz yoluna 10 puanla lider olarak devam eden Beşiktaş'ta gözler Göztepe maçına çevrildi... Siyah beyazlılarda ise Teknik Direktör Şenol Güneş, kadroda yine önemli bir sürpriz yapacak. Yıldız isim kulübede oturacak.

Monaco sınavında Talisca'yı keserek herkesi şaşırtan Güneş, bu kez sambacıya ilk 11'de görev verecek. Göztepe karşısında, siyah beyazlıların en büyük kozu yine Talisca olacak... Bu durumda ise gözler orta sahaya çevrilecek.

Güneş, bu pozisyonda Oğuzhan Özyakup ya da Tolgay Arslan'dan birini yedek kulübesinde oturtacak... Formaya en yakın isim ise Oğuzhan... Cenk Tosun'un da İzmir'de maça yedek başlaması bekleniyor. Siyah beyazlıların, pazar akşamı deplasmanda oynanacak maçta sahaya sürmeyi planladığı ilk 11'i şöyle...

Fabricio, Gökhan Gönül, Pepe, Tosic, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Talisca, Babel, Negredo

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI