radyobir
radyobir

Şenol Güneş'in başına 5 dikiş atıldı...

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde sinirler gerildi. Tolga Zengin'in yedek kulübesinin arkasında olan taraftarlarla yaşadığı tartışma büyüdü. Şenol Güneş ve Oğuzhan'ın uzaklaştırmaya çalıştığı Tolga Zengin sakinleşmeyince ortalık iyice gerildi. Bu arada Şenol Güneş kafasına gelen madde sonrasında yerde kaldı. Maçın hakemi Mete Kalkavan sahayı terk etti. Derbi 57. dakikadaki olaylar nedeniyle tatil edildi.

19 Nisan 2018 22:27 | Kategori:

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçının ikinci yarısında yaşanan olaylar sonunda önce siyah-beyazlı futbolcular ardından da karşılaşmanın hakemleri soyunma odasına gitti. Daha sonra hakemin maçı tatil ettiği bildirildi...

Ülker Stadı'ndaki maç 0-0 devam ederken, 57. dakikada Beşiktaş yedek kulübesiyle Fenerbahçeli taraftarlar arasında tartışma çıktı. Beşiktaşlı Tolga Zengin'le taraftarlar arasında çıkan hararetli tartışma sırasında Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in başına bir cisim isabet etti.



Bunun üzerine saha daha da karıştı. Şenol Güneş ve Beşiktaşlı futbolcular soyunma odasına gitti. Bunun üzerine Mete Kalkavan ve yardımcıları da soyunma odasına hareket etti.

Diğer yandan soyunma odası koridorlarında da büyük kargaşa yaşandı.

Başına isabet eden cisim yüzünden yaralanan Şenol Güneş hastaneye kaldırıldı ve başına 5 dikiş atıldı.



Yabancı maddeler ilk yarıyı da durdurdu

Karşılaşmanın ilk yarısında Fenerbahçeli taraftarların sahaya attığı yabancı maddeler nedeniyle de maç yaklaşık 5 dakika durdu.

İlk yarının son bölümünde Beşiktaşlı Ricardo Quaresma korner atışı kullanırken sahaya yabancı maddeler atıldı. Bunun üzerine hakem Mete Kalkavan önce dördüncü hakemin yanına geldi. Yabancı maddelerin atılmaya devam etmesiyle orta sahaya gelen Kalkavan, yardımcılarını da yanına çağırdı.

Yabancı maddelerin atıldığı tribüne giden Fenerbahçeli futbolcular, taraftarı sakinleştirmeye çalıştı. Hakem Kalkavan, yaklaşık 5 dakika sonra müsabakayı yeniden başlattı.

Şenol Güneş'in kafasına isabet eden yabancı maddenin hemen öncesinde de Querasma, atılan yabancı cisimler nedeniyle köşe vuruşunu kullanamadı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI