radyobir
radyobir

Şenol Güneş'in vetosuna rağmen...

Teknik direktör Güneş'in veto etmesine rağmen transfer edilen isim için siyah-beyazlıların kulübüne bonservisini alma sözü verdiği iddia edildi.

27 Ekim 2017 12:29 | Kategori:

Beşiktaş'ta yıldız oyuncu ile ilgili ortaya atılan iddialar kafaları karıştırdı. Teknik direktör Şenol Güneş, sezon başında yıldız oyuncunun transferini veto etmiş, ancak siyah-beyazlı yönetim buna rağmen satın alma opsiyonlu kiralık olarak renklerine bağlamıştı.

Beşiktaş ile olan sözleşmesi 31 Mayıs'ta bitecek olan Lens için sözleşmesine 4 milyon 80 bin euro'luk satın alma bedeli konulmasının nedeninin; Beşiktaş'ın oyuncuyu almak için Sunderland'e 'söz vermesi' olduğu ifade edildi.

Gelecek sezondan itibaren UEFA ile yapılan FFP sözleşmesi biteceği için siyah-beyazlıların bu şartı sözleşmeye koyarak Sunderland'ı ikna ettiği iddia edildi. Fakat Hollandalı oyuncunun bugüne kadar beklenen performansı sergilememesi nedeniyle satın alma bedelinin belirtilen hesaba yatırılmasının söz konusu olmadığı, Sunderland kulübüne iletildiği ortaya çıktı.

Şimdi Beşiktaş ile Sunderland kulübü yetkilileri önümüzdeki günlerde bir araya gelerek bu konuyu çözüme kavuşturmaya çalışacak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI