radyobir
radyobir

Şenol Güneş izin verdi

Ara transfer döneminde takımın Hollandalı kanat oyuncusu Ryan Babel'i İngiltere Premier Lig ekibi Fulham'a gönderen Siyah-Beyazlılar, kulübün bir diğer önemli ismiyle daha yol ayrımına gelmişti.

23 Ocak 2019 12:49 | Kategori:

Kara Kartal’da üst üste 4. sezonunu yaşayan Ricardo Quaresma, Beşiktaş’ın yaşadığı mali problemleri göz önünde bulundurarak bu konuda takıma yardımcı olabilmek için sözleşmesini fesh etme teklifinde bulunmuştu.

Kara Kartal’dan yıllık 2 milyon Euro kazanan 35 yaşındaki futbolcunun Siyah- Beyazlılar’daki geleceği, belirsizliğini koruyor... Kara Kartal’daki durumu Başkan Fikret Orman’la yapacağı görüşme sonrasında kesin olarak belli olacak deneyimli oyuncuyla ilgili teknik direktör Şenol Güneş de görüş belirtti.

Ryan Babel’in ayrılmasının ardından Hollandalı futbolcunun boşluğunu; takımdaki isimlerden doldurma kararı alan Güneş’in, ek olarak Quaresma da giderse yönetimden yeni bir sol kanat alınmasını istediği bildirildi.

Ryan Babel'in 2967 gün sonra yeniden Premier Lig'de sahaya çıktığı maçta, Fulham sahasında Tottenham'a 2-1 mağlup olmuştu...

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI