radyobir
radyobir

Şenol Güneş onları istiyor!..

Siyah-Beyazlılar yerli kadrosunu güçlendirmeye kararlı. Şenol Güneş üç oyuncunun ismini verdi ve onları kadroda istiyor.

02 Eylül 2017 10:22 | Kategori:

Beşiktaş’ın yerli operasyonu son sürat devam ediyor. Kadrodaki Türk futbolcu sayısını arttırmayı planlayan Siyah- Beyazlılar, planını belirledi.

Teknik Direktör Şenol Güneş kanatlar için boştaki Volkan Şen, orta saha için Musa Çağıran ve sağ bek için de Ahmet Oğuz’u düşünüyor.

Volkan’la temasları sürdüren Beşiktaş, tecrübeli futbolcuya 1 milyon Euro’dan fazlasını vermiyor. Eğer Volkan bu teklifi kabul ederse anlaşma sağlanacak.

24 yaşındaki sağ bek Ahmet için Gençlerbirliği’nin 3 milyon Euro’luk bir talebi var. Beşiktaş ise işin 1.5 milyon Euro civarında bir para karşılığında işin biteceğini düşünüyor. Oyuncuyla anlaşan Siyah-Beyazlılar, Başkent ekibinin fiyat düşmesini bekliyor.

Musa Çağıran konusunda ise tek engel Osmanlıspor gibi görünüyor. Geçen sezon çok iyi bir performans ortaya koyan ve ligin en değerli isimlerinden biri haline gelen 24 yaşındaki orta saha oyuncusunu bırakmaya yanaşmayan Osmanlı, Beşiktaş’ın ancak yüksek bir rakam önermesi halinde transfer teklifini değerlendirecek. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI