radyobir
radyobir

Şenol Güneş sart çıktı!..

Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş'in yıldız futbolcuya sakatlığıyla ilgili çıkışırken, sözleri olay oldu...

13 Temmuz 2018 11:32 | Kategori:

Beşiktaş’ta sakatlığı ve teknik direktör Şenol Güneş’in tercihi nedeniyle Slovakya’daki ilk etap kampına götürülmeyen Alvaro Negredo ise 2. etap kampında yer alacak.

Güneş, İspanyol golcü için "Sakatlığı vardı yine de gelmiş… ‘Neden geldin sakat sakat’ dedim. ‘Denemek istiyorum’ dedi” ifadelerini kullandı.

Tecrübeli santrforun hatalarından ders çıkardığını ve kendisiyle ilgili büyük beklentileri karşılayamadığının farkında olduğu aktarıldı.

Güneş daha önce yaptığı açıklamada Negredo’yu kadroda düşünmediğini açıklamıştı

Transfer çalışmalarına yönelik bir soruya, "Benim pek bilgim yok, gazetelerden okuyorum. Siz daha iyi biliyorsunuz” diyen Güneş, "Kararları başkan veriyor, kampa gelecek. Elimizde iyi isimler var. Ekonomik duruma göre transfer yapacağız. Vagner Love iyi çalıyor, zaten iyi de oyuncu. Ama güven kaybı yaşadı geldiğinde… Gökhan Töre de iyi çalışıyor. Biz burada onları hazırlamak durumundayız. Sahada göreceğiz hepsini” değerlendirmesinde bulundu. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI