radyobir
radyobir

Şenol Güneş'ten çok konuşulacak hamle

Lig'de son 3 maçından galibiyet çıkaramayan Beşiktaş'ta gözler Monaco maçına çevrildi. Salı akşamı Fransa'daki karşılaşmada Teknik Direktör Şenol Güneş çok konuşulacak bir hamle yapacak.

16 Ekim 2017 11:03 | Güncelleme :16 Ekim 2017 14:10 | Kategori:

Gençlerbirliği yenilgisi Beşiktaş'ta taşları yerinden oynattı... Monaco ile salı günü deplasmanda karşı karşıya gelecek olan siyah beyazlılar Şampiyonlar Ligi'nde Porto ve Leipzig galibiyetlerinin ardından çıkışını sürdürmek istiyor... Ve Teknik Direktör Şenol Güneş de Fransa'daki zorlu karşılaşma öncesi flaş bir hamle yapacak...

Bu sezon lig ve Avrupa'da farklı görüntüler çizen Beşiktaş, Süper Lig'de son üç maçta galibiyet alamadı ve lider Galatasaray'ın 8 puan gerisine düştü. Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı sezonun ilk hedefi olarak ortaya koyan Siyah-Beyazlı ekip, ligdeki kötü gidişe rağmen Monaco deplasmanında galip gelerek hedefini gerçekleştirmek için en önemli adımı atmak amacında. Monaco karşısında alınacak bir galibiyetin lig maçlarına da olumlu yönde tesir edeceğini düşünen yönetim, teknik heyet ve futbolcular, Monaco maçına bir anlamda çıkış maçı gözüyle de bakıyor.

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Monaco karşısında as kadroyu sahaya sürecek. Gençlerbirliği maçında, Quaresma ve Babel'i yedek soyundurup Negredo ve Lens'i oynatan, Cenk Tosun'a da ilk yarıda sol kanatta görev veren Güneş'in Monaco karşısına ideal 11 ile çıkacak... Bu durumda kart sınırında olan ve sararması halinde cezalı hale düşecek Caner kesik yiyecek ve forma Adriano'ya gidecek. İşte, Beşiktaş'ın Monaco karşısında sahada olacak 11'i...

FABRİCİO, GÖKHAN GÖNÜL, PEPE, TOSİC, ADRİANO, ATİBA, OĞUZHAN, QUARESMA, TALİSCA, BABEL,  CENK TOSUN

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI