radyobir
radyobir

Şenol'un yerine kim geliyor?..

Siyah-Beyazlılar'da 4. sezonunu geçiren Şenol Güneş, 1 Haziran itibariyle A Milli Takım'ın başına geçmek için Türkiye Futbol Federasyonu'yla resmen anlaşmıştı.

02 Mart 2019 11:03 | Kategori:

Sözleşmesinin duyurulmasının ardından önceki gün yönetici kurmaylarıyla bir araya gelen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Şenol Güneş’le sezon sonuna kadar yola devam kararı aldıklarını duyurmuştu.

Başkan, "Şenol Güneş’le Mayıs sonuna kadar anlaşmamız var. Buna sadık kalacağımızı söyledik. Ancak futbolda kimse 48 saat sonra ne olacak bilemiyor.

Hocamız gelip, ‘Ben şimdi ayrılmak istiyorum’ derse de geldiği gibi en güzel şekilde göndeririz” ifadelerini kullandı.

Erken ayrılık olursa... 

Mayıs ayındaki başkanlık seçimleri sebebiyle ilk etapta Güneş’le ayrılığa sıcak bakmayan Fikret Orman, tecrübeli teknik adamın sözleşme bitimi öncesinde gitmek istemesi halinde ise planını belirledi.

Orman’ın, Güneş’le erken ayrılık halinde Beşiktaş teknik direktörlüğü görevini şu anda takımda yardımcı antrenör olarak görev yapan Guti Hernandez’e vermeyi düşündüğü kaydedildi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI