radyobir
radyobir

Serdar Aziz F. Bahçe'ye gidiyor!..

Galatasaray yönetimi, Serdar Aziz'in menajerine, "İstediği takıma gidebilir" dedi. Fenerbahçe ile anlaşan Serdar, alacaklarına karşılık Aslan'dan bonservisini istedi.

29 Aralık 2018 12:21 | Kategori:

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, dün Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar ile buluştu.

Albayrak, Canatar'a tecrübeli stopere kulüp bulması gerektiğini iletirken, bonservis bedeli ödendiği takdirde Fenerbahçe ve Beşiktaş dahil her kulübe gidebileceğini aktardı.

Bu gelişmeler sonrası Fenerbahçe, Serdar Aziz ile her konuda anlaştı. Galatasaray'dan 1 milyon Euro alacağı bulunan tecrübeli stoper, kulüpten bonservisini istedi.

Milli futbolcu Serdar Aziz, Galatasaray'dan mukavelesini aldığı takdirde soluğu Fenerbahçe'de alacak ve sarı lacivertlilere imza atacak.

Fenerbahçe'nin de Serdar'la 4 yıllık anlaşma yapacağı, senelik 15 milyon TL vereceği bildirildi. Serdar Aziz bundan böyle çubuklu formayla mücadele edecek.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI