radyobir
radyobir

Serdar Aziz F. Bahçe yolunda

Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen Serdar Aziz'in geleceği netleşiyor...

24 Ocak 2019 12:51 | Kategori:

Sarı kırmızılılarda kadro dışı bırakılan Serdar Aziz ile alakalı sıcak gelişmeler yaşanmaya başladı. Milli oyuncunun menajeri Haluk Canatar, bugün Florya'da, Galatasaray kulübü yetkilileri ile bir araya gelecek.

Sarı kırmızılılar, Fenerbahçe ile anlaşan Serdar'a ayrılık adına önemli bir görüşme gerçekleştirecek. Alacakları için Galatasaray kulübüne ihtar çeken Serdar'a herhangi bir ödeme yapılmazken bugünkü zirvede sözleşmenin feshedilip milli stoperin de Fenerbahçe'ye resmen imza atması bekleniyor.

Fenerbahçe, kadrosuna katmak istediği Serdar'a Galatasaray'dan Ocak ayı ile birlikte toplam 2.4 milyon euro alacağını karşılayacak. Öte yandan milli futbolcu da, Galatasaray'a fesih tazminatı ödeyecek. Bu miktar ise Florya'daki zirvenin sona ermesiyle netleşecek.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI