radyobir
radyobir

Serenay'ın Bebek çıkarması!..

Başrollerini Serenay Sarıkaya,Ozan Güven, Mehmet Günsur, Berrak Tüzünataç'ın oynadığı "Fi" dizisinin çekimleri önceki gün Bebek'te gerçekleşti. Serenay Sarıkaya ve Ozan Güven, erken saatlerde kamera karşısına geçti.

31 Mart 2017 00:05 | Güncelleme :30 Mart 2017 13:32 | Kategori: Magazin

Set karavanından çıkan Serenay Sarıkaya, gazeteciler ile karşılaşınca objektiflere gülücükler saçtı. Mehmet Günsür'la yakınlaştığı sahneleri yorumlayan Sarıkaya,"İşimizi yapmaya çalışıyoruz, çok güzel bir proje çıkıyor ortaya" şeklinde konuştu. YGS sınavına uyuya kalıp giremediği haberlerine sitem eden Sarıkaya,"Uyuya kaldığım haberleri yalan. Kötü bir haber yapılmış. Yoğun tempodan dolayı sınavı kaçırdım bir daha ki sefere inşallah" dedi.

Büyük ilgi karşılıksız kaldı

Çekimler gerçekleştiği sırada Serenay Sarıkaya'yı gören hayranları mekanın önünde bekleyip oyuncu ile fotoğraf çektirmek istedi. Hayranların bu ilgisini karşılıksız bırakan oyuncu, bir araca binip başka bir mekana geçti. Set görevlileri de Sarıkaya'nın hayranlarına,"Sette fotoğraf olmaz" diye azarladı. 



Sette maganda

Bu arada gazetecilerin görüntü aldığını gören set çalışanlarından birisi muhabirlerin üzerine yürüyüp tehditler savurdu. Görevli,"Burası bar kapısı değil. Burada çekemezsiniz, çektirmem, çekemeyeceksiniz o fotoğrafları silin" diye bağırıp gerginlik yarattı.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI