radyobir
radyobir

Serenay nefes kesti

Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler'in paylaştığı, yönetmenliğini Umur Turagay'ın üstlendiği "İkimizin Yerine" adlı sinema filminin galası önceki gün Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleşti.

19 Ekim 2016 06:00 | Güncelleme :19 Ekim 2016 08:45 | Kategori: Magazin

Gösterim öncesi soruları yanıtlayan film ekibi oldukça heyecanlıydı. Sarıkaya, "İlk defa bir sinema projesinde başrol olarak yer aldım, çok heyecanlı ve mutluyum. Nejat ile ikinci kez bir aradayım, bu da benim şansım. O bana uğur getiriyor, güzel bir uyumumuz var” diye konuştu. Nejat İşler ise, "Ben her projeyi kabul etmiyorum ama bu filmin senaryosu beni çok etkiledi. Güzel bir iş yaptık. Ayrıca Serenay’ın inanılmaz bir sesi var, sette bol bol istek aldı” açıklamasını yaptı.

Cem Yılmaz, Ozan Güven, Zafer Algöz, Nur Fettahoğlu, Fahriye Evcen, Kerem Bürsin, Barış Falay - Esra Ronabar, Fikret Kuşkan ve Feryal Gülman gibi birçok ünlü isim de galaya katıldı. 21 Ekim’de vizyona girecek olan "İkimizin Yerine”, imkansız ama kaçınılmaz bir aşk hikayesini anlatıyor.





Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI