radyobir
radyobir

Seri katilin kaldığı sokakta panik!..

İzmir Yeşilyurt'ta seri katil Atalay Filiz'e polis merkezinin arka sokağındaki evinin odasını 2 günlüğüne kiraya veren ve bu süreyi Filiz'le birlikte geçiren Cemal Can polise ifade verdi.

07 Haziran 2016 07:50 | Kategori:

Can ifadesinde, "Sabit telefondan arayıp evde müsait oda olup olmadığını sordu. Ben de müsait olduğunu söyleyip evi tarif ettim. Elinde valizin yanı sıra bir de bilgisayar çantası vardı ama oldukça ağırdı. Valizi taşımasına yardım ettim. Beraber kahve içtik, düzgün cümleler kuruyordu. Oda ücretini sordu 75 TL dedim. Yanındaki 50 TL'yi verdi, sonra da odasına girdi. Ertesi gün odayı terk etti. Hiç şüphelenmedik" dedi.

Can, "Bu konu beni çok rahatsız ediyor. Panik içindeyim ve korkuyorum" dedi.

Mahalle sakinlerinin de korkudan çocuklarını sokağa göndermediği öğrenildi. Emniyet yetkilileri, Ankara'da 2, İstanbul'da bir kişiyi öldüren Filiz'in Çeşme, Urla ve Alaçatı üçgeninde sıkıştığını, yurtdışına kaçamadığını düşünüyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI