radyobir
radyobir

Set öncesi kutlama

Yapımcılığını 'Çılgın Sedat'ın üstlendiği komedi filmi 'Benim Adım Osssmannn' ın oyuncu kadrosu set öncesi bir araya geldi. Bol eğlenceli gecede 'Çılgın Sedat'ı ailesi, çocukları ve sanatçı dostları yalnız bırakmadı.

22 Temmuz 2017 09:38 | Kategori: Magazin

'Çılgın Sedat'ın kendi yazdığı hikayesinin beyazperdeye aktarıldığı 'Benim Adım Osssmannn' filminin çekimlerine sayılı günler kala film ekibi eğlence dolu gecede bir araya geldi.
Filmin oyuncularından Ahmet Çevik, Metin Yıldız, Deniz Oral, Murat Övüç,Tayfun Sav,Çiğdem Tunç, Fatih Mühürdar, Nur Ertürk, Songül Karlı, Cengiz Kurtoğlu,Ertem Şener, Survivor yarışmacıları Adem Kılıççı,Erdi Ünver gibi bir çok ünlü ismin  hazır bulunduğu geceye şarkılar ve danslar damga vurdu.

Çılgın Sedat, yaptığı konuşmada tüm oyunculara ve kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

Hayalini gerçeğe dönüştürdüğü için çok heyecanlı olduğunu belirten Çılgın Sedat 'Uzun yıllardır müzik sektöründeyim. Ama son zamanlarda içimde sinemaya dair büyük bir istek vardı. Hikayeyi yazdım ve şimdi hayalimi gerçeğe dönüştürüyorum. Umarım herkes için güzel bir süreç olur.' dedi.

Filmde konuk oyuncu olarak yer alacak olan müzik dünyasının efsane ismi Cengiz Kurtoğlu ise 'kardeşim' dediği Çılgın Sedat'ın heyecanını paylaştığını ve onun adına çok mutlu olduğunu belirtti.

Sahnede Çılgın Sedat'a sarılarak mutluluğunu paylaşan Kurtoğlu ' Ben onu çocukluğundan beri tanıyan bir abisiyim ve kardeşimin çıktığı yolda ona her zaman destek olmaya hazırım. Çok güzel bir oyuncu kadrosu var filmin, hikayesi de çok güzel. Allah yolunu açık etsin' dedi.

Müzik ve eğlence dolu gecede Çılgın Sedat'ı ailesi, eşi,çocukları ve sanatçı dostları da  yalnız bırakmadı.

Cengiz Kurtoğlu, Çılgın Sedat, Nur Ertürk, Songül Karlı, Deniz Oral ve Metin Yıldız'ın söylediği şarkılar misafirlere müzik ziyafeti yaşatırken, Çılgın Sedat'ın oğlu Yağız'ın dansları ise  geceye damga vurdu. Ekip geceyi hep birlikte kutlama pastası keserek noktaladı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI