radyobir
radyobir

Sevcan Orhan annesinin yeni yaşını sahnede kutladı

Geçtiğimiz haftalarda Altın Kelebek Ödül Töreni'nde en iyi halk müziği kadın sanatçı kategorisinde ödül alan şarkıcı Sevcan Orhan önceki gece Etiler My Cabaret'te sahne aldı.

16 Aralık 2018 21:21 | Kategori: Magazin

Performansına "Bahçada Yeşil Çınar" türküsü ile başlayan Orhan, sahnesinde kendisini izlemeye gelen annesinin de doğum gününü kutladı. Sevcan Orhan, "Canım annem, beni dinlemeye gelmiş, bu güzel gecede onun doğum gününü kutlamasam olmazdı, anneler kutsaldır. İnşallah yeni yılda da sağlığın iyi, huzurun keyfin hep yerinde olur." diyerek annesi Selma Orhan'ın yeni yaşını kutlayıp yeni yıl için iyi dileklerini diledi. 

Konserine iki farklı kıyafet ile çıkan ve sahnede güzelliği ile göz kamaştıran Orhan, muhteşem performansını  "Aşağıdan Bir Yel Esti" türküsü ile alkışlar eşliğinde programını sonlandırdı

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI