radyobir
radyobir

Sevgilisiyle nereye kayboldu?..

Moda dünyasının son dönemdeki en gözde mankenlerinden Kate Upton yeni sevgilisi Justin Verlander ile birlikte Meksika'da tatil yapıyor.

17 Temmuz 2014 10:12 | Kategori: Magazin

Kate Upton Meksika'da tatile çıktı

Tatil için Cancun'u seçen 22 yaşındaki Upton ile 31 yaşındaki sevgilisi Verlander, denizin ve güneşin tadını çıkarıyor. Sıfır beden olan diğer meslektaşlarının aksine kıvrımlı hatlarıyla dikkat çeken Kate Upton, beyaz üzerine siyah desenli bikinisiyle önceki günü güneşlenerek geçirdi. Kate Upton'ın bir önceki gün güneşlenirken yaptığı dikkatsizliğin izleri de bu bikini nedeniyle gün ışığına çıktı. Güzel mankenin bir önceki gün güneşlenirken giydiği mayonun izleri bedenine yansımıştı. Kate Upton bu izleri yok edebilmek için bikinisiyle daha dikkatli güneşlendi.  Moda dünyasının son dönemdeki en gözde mankenlerinden Kate Upton yeni sevgilisi Justin Verlander ile birlikte Meksika'da tatil yapıyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI