radyobir
radyobir

Sevilen dizi "X Files" geri dönüyor

Tüm dünyada kült haline gelen uzaylılardan, paranormal aktivitelere kadar pek çok konuda merak uyandıran bölümleriyle büyük bir izleyici kitlesine sahip olan X Files, ekranlara geri dönüyor! Büyük sürprizlerle karşımıza gelecek olan onuncu X Files sezonunda dünya dışı yaşamla ilgili bölümlerin ağırlık kazanması bekleniyor.

25 Mart 2015 14:04 | Kategori: Magazin

13 yıl önce sona eren efsane televizyon projesi The X Files'ın ekranlara geri döneceğine dair dedikodular geçtiğimiz günlerde doğrulandı. FOX'un CEO'ları Dana Walden ve Gary Newman'ın resmi olarak duyurduğu habere göre efsanevi FBI ajanları Mulder ve Scully'nin yeni maceraları mini bir dizi olarak devam edecek!
ABD’de ilk kez 1993 yılında ekranlarda görülen "The X-Files” dokuz sezon boyunca en çok izlenen ve sevilen diziler arasında yer aldı. Chris Carter’ın yarattığı konsept üzerine inşa edilen dizi gerçek bir efsane haline geldi ve dünyanın dört bir yanında hayranları tarafından The X-Files kulüpleri kuruldu. X Files o kadar çok sevildi ki sinema filmleri de çekildi ve gişede hiç de hafife alınmayacak hasılatlar elde etti.

6 bölümden oluşacak onuncu X Files sezonunda; David Duchovny ve Gillian Anderson, unutulmayan karakterleri Ajan Mulder ve Ajan Scully'yi yeniden canlandıracaklar.
The X Files yayınlandığı dönem boyunca oldukça ses getirmiş ve Emmy ve Altın Küre gibi prestjli televizyon ödüllerinin sahibi olmuştu. Chris Carter tarafından yaratılan kült dizi The X Files'ın yeniden çekimlerine yazın başlanacağı belirtildi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI