radyobir
radyobir

Şevket Çoruh: "Kelepçeye alıştık"

"Çakallarla Dans"ın fenomen haline gelen ana karakterlerini canlandıran Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar ve Murat Akkoyunlu'nun başı dertten kurtulmuyor… "Çakallarla Dans 5" filminde bu kez sürpriz bir şekilde cezaevinden çıkan 4 çakalın sürpriz dolu maceraları kaldığı yerden devam ediyor.

23 Kasım 2018 14:29 | Güncelleme :23 Kasım 2018 15:43 | Kategori: Kültür & Sanat

Yapımcılığını Sugarworkz & TAFF Pictures’ın yaptığı, senaryosunu Ali Tanrıverdi ve Murat Şeker’in yazdığı, yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği filmin başrol oyuncularından Şevket Çoruh, "Ya cezaevine giriyoruz, ya cezaevinden çıkıyoruz. Kelepçeye alıştık. Ama bu kez cezamız çok ağır” dedi…
Çakallar Dans 5 filmi konusu:

Çakallar grubumuz birbirlerine 100 metre uzak kalma şartıyla tahliye olurlar. Kahramanlarımız, bu yasağı delmek isterken Kayınço Gökhan’ın yıllar önce tek gecelik ilişkisinden çocuğu olduğu ortaya çıkar. Kızı Leyla, zengin ve züppe bir çocuk olan Sinan’la birliktedir. Gökhan, bunu gururuna yediremez. Sinan’la kızı Leyla’yı ayırmanın yollarını aramaya başlar. Ancak bunu tek başına yapması imkansızdır. Çakallar hem yasağı delip hem de Kayınço’nun kızını kurtarmaya çalışırken başlarına birbirinden komik, heyecanlı olaylar gelecektir.

FİLMİN KÜNYESİ:


YAPIMCI: SUGARWORKZ & TAFF Pictures


YÖNETMEN : MURAT ŞEKER

SENARYO: ALİ TANRIVERDİ & MURAT ŞEKER

GENEL KOORDİNATÖR: HÜLYA ŞEKER


EDİTÖR: LEVENT ÇELEBİ (Lewq)


MÜZİK: SERHAT ERSÖZ

GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ : BÜLENT ÖZER


OYUNCULAR:


Şevket ÇoruhKayınço Gökhan

İlker AyrıkMuhasebeci Servet

Timur AcarKöfte Necmi

Murat AkkoyunluDel Piyero Hikmet

Didem BalçınFatma

Hande KatipoğluTavşan Zeynep

Hakan BilginHüseyin

Ceyhun YılmazAdem

Şebnem Dönmez Müjgan

Naz Çağla IrmakLeyla

Uraz KaygılaroğluSinan

Ali Barkın Pıtırcık

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI