radyobir
radyobir

'Şeytan-İ İns' Filmi Geliyor!!

Oyunucu kadrosunda Emre Özmen, Derya Çavuşoğlu, Bertan Dirikol, Oğuz Şenol, Damla Özovalı, Özge Dörter, Halil Can, İsmail Ülgey ve Sefa Zengin'in yer aldığı, iddialı gerilim ve korku filmi 'Şeytan-İ İns' seyirciyle buluşmak için gün sayıyor.

14 Mart 2019 23:14 | Kategori: Magazin

Yapımını Suare Film’in gerçekleştirdiği, yönetmenliğini ve senaristliğini Volkan Arı’nın yaptığı korku filmi ‘Şeytan-İ İns’ 22 Mart’ta seyirciyle buluşuyor.  Çekimleri yaklaşık 1 ay sürede tamamlanan ve korku dolu hikayesiyle dikkat çeken ‘Şeytan-İ İns’ filminde 'Semih anneannesiyle beraber İstanbul’da bir yaşam sürmektedir. Annesi ve babası bundan tam otuz yıl önce işledikleri  bir günah yüzünden ölmüştür. Ancak Semih, anne ve babasının trafik kazasında öldüğünü bilmektedir. Köye varışlarıyla beraber garip ve korkunç olaylar yaşamaya başlarlar. Semih’in köyde tanıştığı Salih bütün sırları ve cevapları barındırmaktadır.'

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI