radyobir
radyobir

Seyyar satıcılar birbirine girdi

Konya'da seyyar satıcılar arasında yer meselesi nedeniyle çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 46 yaşındaki Mevlüt Bacaksız bıçaklanarak yaralandı. Şüpheli 41 yaşındaki Polat Aslıvar yakalanırken, tezgahında yapılan aramada biri döner kesiminde kullanılan üç bıçak ele geçirildi.

12 Haziran 2017 08:17 | Kategori:

Olay, merkez Karatay ilçesi eski Garaj Tellal Pazarı içerisinde meydana geldi. İddiaya göre pazar içerisinde seyyar tezgahta çorap satan Mevlüt Bacaksız ve aynı yerde kemer satışı yapan Polat Aslıvar arasında yer meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede bıçaklı ve silahlı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Mevlüt Bacaksız bıçakla yaralanırken, Polat Aslıvar olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Bacaksız tedavi altına alındı.

Polis, olaydan sonra başlattığı çalışmada şüpheli Polat Aslıvar'ı Karatay ilçesi Doğanlar Mahallesi'ndeki evinde yakaladı. Aslıvar'ın tezgahında arama yapan ekipler suç aleti bıçağın yanısıra 60 santimetre uzunluğunda bir döner bıçağı ile iki adet ekmek bıçağı daha buldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI