radyobir
radyobir

'Şiir Ekspresi' ile hayatı anlatıyor

Almanya'da doğup büyüyen Esra Ceylan, "Şiir Ekspresi" kitabı ile duygularını okuyucuları ile paylaşıyor. Kendisini etkileyen olayları yazıya döktüğünü söyleyen Ceylan, şiir yazarak kendisini daha iyi ifade ettiğine inandığını söylüyor.

05 Şubat 2020 18:32 | Güncelleme :05 Şubat 2020 19:32 | Kategori: Kültür & Sanat

Kendi yaşantılarından ve hissettiklerinden esinlendiğini ifade eden Esra Ceylan, "Şiir Ekspresi”ni "Benimle aynı duyguları paylaşan bütün insanlarla duygularımı paylaşmak ve hayata dair bir iz bırakmak istedim” sözleri ile ifade ediyor. Okuyucularına seslenen Ceylan, "Bazen hayatımızda her şey istediğimiz gibi gitmeyebiliyor. Ne kadar hayal kırıklıklarımız olsa da hayal kurmaktan vazgeçmemeliyiz. Her aşk yolculuğu iyi gitmeyebilir; ama bu, bir daha yola çıkmamamız gerektiği anlamına gelmez” diyor. Kitabın şiir ile ifade edilmiş bir duygu yolculuğu olduğunu vurgulayan Ceylan "Aşk da çok hassas ve uzun bir yolculuktur. Genelde uzun yolculuk, denilince akla tren geliyor. Burada biraz da hayal gücümü kullanarak ‘Şiir Ekspresi’ ismini vermek istedim” diyerek kitabın adı ile ilgili bilgiler de verdi. Yeni kitabı için hazırlık yapmaya başladığını söyleyen Ceylan, Şiir Ekspresi’ni okuyanların hayata daha pozitif bakmaya başlayabileceğini de dile getirdi. Ceylan, "Umarım, ilgi duyan herkes bu kitabı beğenir. Ben, yüreğimden geçenleri yazarak herkesin hislerine tercüman olmak ve onların kalplerine dokunmak istedim” ifadelerini kullandı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI