radyobir
radyobir

Siirt ve Tunceli Belediye Başkanları gözaltında

Siirt Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan, terör soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Tunceli Cumhuriyet Savcılığınca yürütülen bir soruşturmada da Belediye eş başkanı Mehmet Ali Bul gözaltına alındı, diğer eş başkan Nurhayat Altun'un evinde arama yapılıyor.

16 Kasım 2016 07:00 | Güncelleme :16 Kasım 2016 09:00 | Kategori:

Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı, PKK'ya yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında DBP'li Siirt Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan hakkında gözaltı kararı verdi. Bunun üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Bakırhan'ın evi ile Siirt Belediyesi hizmet binasında arama başlattı. Polis tarafından gözaltına alınan Bakırhan, emniyete götürüldü. Ekipler, Bakırhan'ın evi ile belediye binasında aramalarına devam ediyor.

Tunceli Cumhuriyet Savcılığınca yürütülen bir soruşturma kapsamında da DBP' li Belediye Eş Başkanı Mehmet Ali Bul evinde yapılan aramadan sonra gözaltına alındı. Diğer Eş Başkan Nurhayat Altun’un da evinde arama yapılıyor.

Aynı soruşturma kapsamında EMEP Tunceli İl Başkanı Mustafa Taşkale de gözaltına alındı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI