radyobir
radyobir

Sinan Akçıl ve İzel düeti

Behzat Gerçeker şefliğinde Enbe Orkestrası keyifli ve lezzetli konseptiyle Levent'deki L'assiette adlı mekanda sahne aldı. Yeni albümlerinden şarkıları ilk kez söyledikleri sahnelerinde konuk sanatçılar İzel ve Sinan Akçıl'dı! 'Kalbini Bana Verdiğin İçin Binlerce Teşekkürler Sevgilim' düetiyle misafirlerine duygusal anlar yaşatan sanatçılar bu şarkıyı ilk kez beraber söylediler.

18 Şubat 2018 02:17 | Kategori: Magazin

Sergiledikleri performans sonrası gazetecilerin karşısına çıkan üç sanatçı, "Bu gece bizim çok önemli, bu gece burada aslında İzel için toplandık, Enbe, İzel ve Sinan birlikteliği güzel olur inşallah" dedi.

12 yıldır sanat camiasından uzak kaldığını söyleyen İzel, "Ben çok özledim, 12 sene oldu. Her zaman yanındayız, seni destekleriz diyenler oldu. Birisinin beni zorla çıkarması gerekiyordu, Sinan geldi ve beni zorla pijamalarım ile yatağımdan çıkardı. Yoksa ben birkaç sene daha yatacaktım" dedi.



Düet hakkında konuşan sanatçı, "Ben stüdyoyu ve şarkı söylemeyi özledim, benden mutlusu yok. Sinan bilir ruh hastasıyım, dönmüşken doğru dürüst dönmem gerekirdi. Yoksa dönmezdim" şeklinde konuştu.

"Barıştık sayılır"

Televizyon ekranlarına 22 Şubat'da TRT'de yapacağı program ile giriş yapacağını söyleyen Sinan Akçıl, "İlk konuklarımdan birisi Serdar Ortaç, ötekisi bilin bakalım kim?' diyerek akıllarda soru işareti bıraktı. Ayrıldığı sevgilisi Otilia'nın olacağı dedikodularını soran muhabirlere yanıt veren Akçıl, "Evet diğer konuğum Otilia, barıştık sayılır" dedi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI