radyobir
radyobir

Sinan'dan Tarkan'a gönderme!..

Serkan Kaya yeni albümünü önceki akşam Orhan Gencebay- Sevim Emre ve Sinan Akçıl- Otilla çiftine dinletti. Etiler Gürkan Şefte bir araya gelen sanatçılar mekan çıkışı gazeteciler ile sohbet etti.

23 Haziran 2017 00:15 | Güncelleme :22 Haziran 2017 15:26 | Kategori: Magazin

Mekan çıkışı sevgilisi Otilla ile yan yana fotoğraf karesine girmemeye dikkat eden Sinan Akçıl, Tarkan’ın yeni albümünün başarısını soran muhabire çok konuşulacak bir laf etti. Muhabirin "Tarkan’ın yeni albümünün 300.000 satış rakamını geçmesi hakkındaki ne düşünüyorsunuz?" şeklindeki sorusuna, "Raporları getir görelim abi” diyerek tartışılcak bir laf etti. Hatasını daha sonra anlayan ve "İnşallah satmıştır, aynı şirketteyiz.. Şu anda herkeste Tarkan gazı var o gaz geçsin normale döner" şeklindeki konuşmasıyla toparlamaya çalışsa da başarılı olamadı.



Sevigilisi Otilla’yı babasıyla tanıştırdığını söyleyen Sinan Akçıl’ın, ”Yabancı ile evlenmem diyordum galiba değişecek” demesi ve Otilla’nın parmağındaki tek taş yüzüğün olması "Acaba sözlendi mi?.." sorularını akıllara getirdi.

Çiçekçiye veresiye

Mekandan Serkan Kaya ile birlikte çıkan Orhan Gencebay genç arabeskçi hakkında, ”Serkan bizim gururumuz başarılarını takip ediyorum, çok daha güzel işler yapacak” yorumunu yaptı. Arabasına binerken yanına yaklaşan çiçekçi çocuklara, "üstümde kuruş yok yaz deftere sonra vereceğim” şeklinde veresiye yazdıran Orhan Baba neşeli anların yaşanmasına neden oldu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI