radyobir
radyobir

"Sinema Salonundan Ağlayarak Çıktı"

Şarkıcı Sibel Can ve oğlu Engincan Ural önceki akşam İstinye Park'da bulunan sinema salonunda Müslüm Gürses'in hayatının anlatıldığı "Müslüm" filmini izlediler.

01 Kasım 2018 14:00 | Kategori: Magazin

Çıkışta elindeki peçete ile göz yaşlarını silerek çıkan Sibel Can kendisini bekleyen gazetecilere "İnanılmaz bir hayat ve çok güzel bir film olmuş. Gerçekten çok ama çok duygulandım, herkesin bu filmi izlemesini tavsiye ediyorum. Ben kendisi ile şarkı söyleme şansına sahip oldum inanılmaz bir insandı, hep gülerdi bu filmi izleyince bize çoğu şeyi yansıtmadığını gördüm. " dedi. Öte yandan İbrahim Tatlıses’in "Beni arayan sadece iki kişi var biri Sibel Can biride Hülya Avşar’dır. " sözleri üzerine Sibel Can "Ben bu insanlarla büyüdüğüm için çok şanslıyım. İki günlük dünya olması gereken bunlar İbrahim beyi de çok seviyorum. " diyerek aracına bindi ve uzaklaştı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI