radyobir
radyobir

Sinemada ters köşe yapacak

Güzel oyuncu Aslıhan Güner, "Akıllara Seza" adlı sinema filminde başrolü üstlendi. Etkileyici bir aşk hikayesini konu alan romantik komedi türündeki film, ‪14 Haziran‬'da vizyona girecek.

13 Nisan 2019 12:07 | Kategori: Magazin

Son olarak "Diriliş Ertuğrul” dizisinde Karaca Hatun rolünde izlediğimiz Aslıhan Güner, şimdilerde bir sinema filmiyle beyazperdede boy göstermeye hazırlanıyor. Güzel oyuncu, "Akıllara Seza” adlı romantik komedinin başrolünde seyirci karşısına çıkacak.

SEYİRCİ SEZA’YI ÇOK SEVECEK

Aslıhan Güner, üstlendiği rolle seyirciyi şaşırtacak: "Seza, bugüne kadar oynadığım karakterlerden daha farklı. Çünkü bir romantik komedi karakteri. Benim son işim dramdı ve sonrasında seyirciyi şaşırtabileceğim, ters köşe bir rol istiyordum. Bu projeyi de o sebeple kabul ettim. Seza seyircinin çok seveceği tatlı bir karakter. Okulunu bitirmiş, mesleğini eline almış. Hayatındaki tek eksik gerçek bir aşk. Bakalım Seza aradığı aşkı bulabilecek mi...”

‪14 HAZİRAN’DA VİZYONDA‬

Etkileyici bir aşk hikayesini anlatan "Akıllara Seza”nın çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlandı. Yönetmen koltuğunda Serdal Genç’in oturduğu filmin ‪14 Haziran‬’da vizyona girmesi planlanıyor. "Akıllara Seza”nın konusu ise şöyle: 1997 yılında liseyi bitirmenin heyecanı içerisinde olan Mustafa, mezuniyet törenine giderken kaza geçirir ve komaya girer. Genç adam, tam 22 yıl sonra sevdiği kız Seza’nın adını sayıklayarak uyanır ve sağlığına kavuşur kavuşmaz onun peşine düşer.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI