radyobir
radyobir

Sinyal vermeden döndü ve...

İstanbul Beşiktaş'ta sinyal vermeden aniden sağa dönüş yapan taksiye bir motosiklet çarptı. Yere savrulan gencin yara almadan atlattığı kaza, kask kamerasına saniye saniye yansıdı.

13 Ağustos 2018 05:13 | Kategori:

Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde motosikletli bir genç akşam saatlerinde arkadaşlarıyla bir süre seyrettikten kısa bir süre sonra seyir halinde vedalaştı. Motosikletli arkadaşının sağa dönüp ayrılması üzerine genç, yoluna devam etmek istedi. Ancak gencin önünde seyreden taksi sürücüsü sinyal vermeden bir anda sağa dönüş yaptı. O esnada motosikletli genç, taksiye çarptıktan sonra yere düşerek refüje savruldu. Kazadan şans eseri yara almadan kurtulan genç, kısa süreli şokun ardından ayağa kalkarak taksi şoförüne doğru yürümeye başladı. 



TAKSİCİ DAKİKALARCA GENÇLE İLGİLENDİ 

Yere savrulan gencin yanına gelen taksici, yardım etmeye çalıştı. Yoldan geçen başka bir motosikletli ise gencin yere düşen motosikletini kaldırdı. İlgilenilmesinin ardından taksici ve genç bir süre sonra olay yerinden ayrıldı. Tüm bu yaşananlar ise kask kamerasına saniye saniye yansıdı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI