radyobir
radyobir

Sıra temizlik malzemelerinde!..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Keçiören'deki Kalaba Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, tarım ürünlerinde tanzim satış noktalarının açılmasıyla ilgili "Bunlarla da kalmayacağız, temizlik malzemelerinde de buna gireceğiz." diye konuştu.

11 Şubat 2019 16:09 | Kategori:

İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sözlerinden satır başları:

"Kartaltepe Kent Ormanı da ilçemize hizmet verecek; özellikle de aileleriyle spor yaparak keyifli vakit geçirmek isteyen vatandaşlarımıza hizmet verecektir. Belediyemiz öncülüğünde tamamlanan Yükseltepe kentsel dönüşüm projesiyle 451 vatandaşımız evlerine kavuştular.

"FİYATLAR YARI YARIYA İNDİ"

Semt pazarı dedim... Niye? Son günlerde Türkiye'de bir oyun oynanmaya başladı. Patlıcan, domates, patates, salatalık... Fiyaları tırmandırmaya başladılar. Bu bir terör estirmeydi. Bu teröre karşı nasıl Gabar'da Cudi'de Tendürek'te nasıl inlerine girdiysek, bu sebze-meyve gıda terörünü estirenlere de evet şimdi belediyelerimiz vasıtasıyla tanzim satışlar semt pazarlarını kurarak Ankara İstanbul başta olmak üzere bugün itibariyle ucuz ürünü satmaya başladık. Fiyatlar neredeyse yarı yarıya inmiş vaziyette.

"SIRA TEMİZLİK MALZEMELERİNDE"

Halk Ekmek'te nasıl ucuz ekmeği biz vatandaşımıza verdiysek şimdi de sebzede meyvede her türlü üründe... Bunlarla da kalmayacağız, temizlik malzemelerinde de buna gideceğiz. Oyunu hep beraber bozacağız.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI