radyobir
radyobir

Sivas'a bir yıldız daha

Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, İngiltere Premier Lig ekibi Newcastle United'dan, Senegalli orta saha oyuncusu Henri Saivet'i renklerine bağladı.

31 Ocak 2018 11:54 | Kategori:

Kulüp başkan vekili Erdal Sarılar, AA muhabirine yaptığı açıklamada,Saivet'in, kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ile görüştüğünü söyledi.

Sarılar, Saivet ile görüşmeden olumlu netice aldıklarını belirterek, "Bir takım pürüzler vardı. Futbolcu, başkanımız ile görüşerek her konuda anlaşmaya vardı. Saivet'i sezon sonuna kadar kiralayarak renklerimize bağladık." dedi.

ROBİNHO'NUN ARDINDAN...

Saivet'in öğleden sonra Sivas'a gelerek sağlık kontrolünden geçirilmesi bekleniyor. Bilindiği üzere kırmızı beyazlılar Robinho transferi ile büyük ses getirmişti. Sağlık kontrolünün ardından transfer atması beklenen Senegalli yıldız, Sivasspor'un 2. bomba transferi olacak.

27 yaşındaki futbolcu, kariyerinde Saint-Etienne, Bordeaux, SCO Angers ve Newcastle United formaları giydi.

'SELAMÜN ALEYKÜM YİĞİDO'

Bu arada Sivasspor'un ara transferin bitmesine saatler kala transferinde sona yaklaştığı Senegalli futbolcu taraftarlara Türkçe olarak 'Selamün aleyküm Yiğido' dedi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI