radyobir
radyobir

Slogan; "Güçlü bir MGD!.."

Magazin Gazetecileri Derneği'nin 11. Olağan Genel Kurulu 15 Haziran Pazar günü Şişli Belediye Başkanlığı binasında gerçekleşecek. 497 üyesi bulunan MGD, yarın yapılacak genel kurulunda yeni dönemde derneği yönetecek olan bir başkan, 8 asil, 8 yedek üyeden oluşan yönetim kurulunun yanı sıra, denetim kurulu ve onur kurulunu belirleyecek.

14 Haziran 2014 16:23 | Güncelleme :14 Haziran 2014 16:25 | Kategori: Medya

Listesini açıklayan mevcut başkan Sinan Tosun yarınki genel kurulda iddialı olduklarını vurgulayarak, "Çok özel projelerimiz var. Yarın Genel Kurul'da açıklayacağız. Üyelerimizin teveccühü ile yeniden seçilerek, yeni dönemde yepyeni bir MGD oluşturmayı arzuluyoruz. Yapacağımız en önemli şey projelerimizin yanı sıra, meslek büyüklerimizden oluşturulacak olan bir üst kurul. Her şeyi danışacağız. Ayrıca yönetim kurulu toplantılarımız tüm üyelerimize açık olacak. Bir anlamda tüm üyelerimiz aynı zamanda yönetim kurulu üyemiz olacak. Toplantıları ayrıca internet üzerinden canlı yayınlayacağız. Fiziki olarak katılamayan üyelerimiz, internet üzerinden toplantılarımıza dahil edilecek." dedi.
İşte Başkan Sinan Tosun'un Yönetim Kurulu Asil listesindeki isimler: (soyadına göre alfabetik sırayla.
Reşat Balcıoğlu, Bora Engin, Bülent İpek, Yusuf İzel, Gökhan Kimsesizcan, Barış Kocaoğlu, Okan A. Sarıkaya, İlknur Taş.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI