radyobir
radyobir

Sneijder gol kaçırdı ama beğenildi

Galatasaray-Akhisar Belediyespor maçını değerlerlendiren spor yazarları, sarı kırmızılı takıma genel anlamda olumlu not verdi.

03 Mart 2016 11:37 | Kategori:

Sneijder bile o golü atamıyorsa... (Hakan Ünsal - Hürriyet)

Ligin genelinde maçları seyreden Douglao’ya hayran olur ama sadece Galatasaray maçlarını seyreden transferden vazgeçer. Rodellega’nın golü ile ateşlenen Akhisar maça geri döndü. 

Bu dönüşü hemen bitirecek maçın kader anı ise Sneijder’in kaçırdığı pozisyon oldu. Sevinmemiştir ama pozisyon kaçınca Umut içinden "Buyurun bakın Sneijder de kaçırdı” demiştir.

Sneijder'in şovu (Levent Tüzemen - Sabah)

Galatasaray, yarı finale çıktı ama savunma zafiyeti sürüyor. Özellikle duran toplar, büyük tehlike yaratıyor. Rodallega 1 attı, 3 kaçırdı. Galatasaray, savunmada alan savunmasını bırakıp adam adama markaja geçmeli. Çünkü alan savunmasını yapamıyor ve pozisyon veriyorlar. 

Denayer'in stoper oynaması isabetli bir karardı. Belçikalı savunmacı, dikkati ve çabukluğuyla göz doldurdu. Ligdeki Başakşehir'e bu kadar kreatif orta saha ile çıkılmamalı. Ryan Donk, o gün mutlaka oynamalı.

Zor dostum zor (Serhat Ulueren - Vatan)

Gerçekten inanmıyordum ama gerçek oldu. UEFA yüzyılın kıyağını geçti ve 1 yıl ceza verdi. Üstelik transfer yasağı koymadı ve önümüzdeki 2 yıl G.Saray kupalara katılamazsa ceza sona erecek. Dursun Özbek ve arkadaşlarını bu güçlü savunmalarından dolayı kutluyorum. 

Sakın ola CAS’a başvurup macera aramasınlar. Çünkü CAS’ın sağı solu belli olmaz, bir bakmışsın cezayı katlamış. Bir de boşu boşuna CAS için ekstra para harcamak zorunda kalmasınlar. Özbek’i alkışlıyorum.

Tek hedefe sarıldılar (Umut Eken - Fanatik)

Orhan Atik, esame listesinden işe başlamış. Olması gereken herkes kendi yerinde. Hatta belki çok kabul görmese bile Denayer’in savunma göbeğinde oynaması da isabetli bir karar. Tek sıkıntı Linnes’in hala kulübede oturması. 

Onun dışında yapılan her şey doğru gibi. Emre Çolak’ın oyuna sonradan dahil olması bile. Herkes kendi yerinde oynayıp, diziliş de doğru olunca işler de yolunda gidiyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI