radyobir
radyobir

Sneijder istenmeyen adam!..

Süper Lig'e galibiyetlerle başlayan G.Saray'da 'iyimser tablo' son 3 haftada tamamen değişti.

07 Kasım 2016 12:52 | Güncelleme :07 Kasım 2016 13:56 | Kategori:

İlk şoku Trabzon önünde yaşayan ardından Adana deplasmanında ‘güç bela’ kazanan Aslan’ın Medipol Başakşehir’e mağlup olması krizin fitilini ateşledi. Teknik direktör Riekerink, hedef tahtasına oturtulurken; Sneijder’ın ‘şok eden’ açıklamaları, camianın ve diğer futbolcuların tepkisini çekti.

Hollandalı yıldız, Başakşehir maçı sonrası kendisine yöneltilen "Galatasaray iyi olacak mı?” sorusuna sinirli bir şekilde, "Bunu onlara sorun. Böyle oynarsak kazanmamız imkansız” cevabını vermiş ve takım arkadaşlarını hedef göstermişti.

Bugüne kadar yaşanan her kötü gidişatta faturayı ya eski hocalarına ya da arkadaşlarına kesen Hollandalı’nın son açıklamaları, Florya’da soğuk rüzgarların esmesine neden oldu.

Sneijder’ın sözlerinden duydukları rahatsızlığı önceki gün yapılan idmanda açıkça belli eden Sarı-Kırmızılı birçok oyuncunun, zorunlu olmadıkça yıldız oyuncuyla konuşmadıkları ortaya çıktı.

Riekerink’in takımın başına getirilmesinde vatandaşının büyük rolü olduğunu da bilen ve bu nedenle Sneijder’ın 11’deki yerinin garanti olduğunu düşünen birçok futbolcunun, yaptığı bu açıklamayla kendilerini taraftarın önüne atan takım arkadaşlarına bir hayli kızgın oldukları bildirildi.

Süper Lig’e galibiyetlerle başlayan G.Saray’da ‘iyimser tablo’ son 3 haftada tamamen değişti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI