radyobir
radyobir

Sneijder takım aramaya başladı...

Wesley Sneijder için kritik tarih, 9 Temmuz 2016. Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı yarın İstanbul'a, ertesi gün ise Florya'ya bekleniyor. Ve gördüğü sarı kartlar nedeniyle 2.3 milyon Euro para cezası kesilen Sneijder'i, bu gecikme nedeniyle yeni bir ceza daha bekliyor. Peki, Sneijder konusunda tarihi cezanın ardından neler yaşandı ve yaşanmaya devam ediyor?

07 Temmuz 2016 08:38 | Kategori:

Sneijder, G.Saray’dan ‘1 Temmuz’da İstanbul’da ol’ daveti aldıktan sonra geçen hafta başında Riekerink’i aradı. "İşlerim var. Ancak 8 Temmuz’da İstanbul’da olabilirim” dedi.

Riekerink’in yanıtı "Bu konu ile ben değil yönetim kurulu ilgileniyor. Onlardan izin al” oldu. Ama Sneijder kimseyi aramayıp tatile devam etti.

Sneijder’e kesilen 2.3 milyon Euro’luk cezanın içinde sezon açılışına katılmaması olmadığı için ilave bir ceza ihtimali de kendisini bekliyor.Yarın akşam İstanbul’da olur ise 2 gün izin de hesaba katıldığında antrenmanlara 6 gün geç katılmış olacak. Ve yönetim isterse 6 günlük bir ceza daha kesebilecek.

İYİCE KÖŞEYE SIKIŞTI

Cezalar ve ücretinde indirim yapması yönündeki taleplerle köşeye sıkışan Hollandalı yıldızın tavrı merakla bekleniyor. Acaba, Sneijder sulh yoluna mı, yoksa mahkeme yoluna mı başvuracak?

KULÜBE TEKLİF YOK

Bu belirsizlikler yaşanırken, çarpıcı bir gelişme ortaya çıktı. 7.5 milyon Euro serbest kalma bedeli olan Sneijder’ın menajeri Guido Albers bir çok Avrupa kulübüyle temasa geçti. Ancak şu ana dek G.Saray’a bir teklif ulaşmış değil.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI