radyobir
radyobir

Şok kehanetler!..

Kahire'nin ünlü kahini: dünya haritası değişmeye devam edecek, Amerika'da deprem yaşanacak, Dünya Şampiyonluğunu ise Almanya kazanacak.

05 Temmuz 2014 18:17 | Kategori: Dünya

Geçen yılın sonunda Kahire’nin "kâhinler kraliçesi” olarak bilinen Joy Ayyad, "Rusya’nın Sesi” radyosuna verdiği demeçte Kahire’de kar yağışı kehanetinde bulunduğunda ona inananlar sayısı az oldu.
Dünyanın hiç bir meteoloji servisi bunu tahmin etmemişti. Fakat iki hafta sonra Kahire dahil Mısır’ın yarısını kar kapladı, ve bu olay Piramitler Ülkesinde tüm tarihi boyunca ilk defa yaşandı.
Sonra Yıl Başı kehanetinde Joy, 2014 yılında devletlerin sınırları değişmesi öngörülerinde bulunmuştu. Bir de, ne garip, bu değişme Rusya’yı da etkileyecekti.
2014 yılın 17 Mart ayında Kırım Cumhuriyeti Parlamentosu, referandum sonuçlarına dayanarak Bağımsız Kırım Cumhuriyetini resmen ilan etti. Birkaç gün sonra Kırım, Rusya ile Kırım'ın Rusya'ya bağlanması üzerine anlaşma imzaladı. Joy, yeni kehanetlere ne dersiniz? Bize buğün birşeyler söyleyecek misiniz?
- Tabii ki, söyleyeceğim. Ukrayna, Rusya’nın bazı önerilerini dikkate alacak. Yani Rusya ve Ukrayna anlaşacaklar, fakat Ukrayna’nın sorunları bununla sona ermeyecek. İstikrar uzun süredir sağlanamayacak, ama Ukrayna’daki şu anki kargaşa bir ya da iki aydan biraz geri çekilecek.
Tüm dünyadaki ortam uzun süre için son derece istikrarsız kalacak. Avrupa’da mali sorunlar yaşanacak ve Birleşmiş Milletler dahil uluslararası kurumların yönetiminde değişmeler meydana gelecek.
Büyük bir sanayi ülkede, ABD veya Kanada’da deprem yaşanacak. Bu, belki de Ramazan ayının (Temmuz,) sonuna kadar bile meydana gelecek.
Yılın başında dünya haritasının değişeceği kehanetinde bulunmuştum ve Kırım’ın Rusya’ya girmesi ile bu sözlerim doğru çıktı. Ama hem Batı’da hem Doğu’da değişimler devam edecek. Batılı ülkelerde de birkaç yerde sınırlar değişecek.
- Şu an insanlar FİFA Dünya Kupasını takip ediyorlar. Kritik günler yaklaşıyor.
Tahmininiz nedir?
- Ben henüz 7 ay önce tahminlerime göre Dünya Kupasını Almanya alacağını söylemiştim. Her neyse Almanya takımının bunun için durumu çok olumluydu ve şimdi de olumlu kalıyor. Ben maçları takip etmiyorum, bundan az anlıyorum. Ancak ünlü takımların şanslarını tahmin etmeye çalıştım. Örneğin, Brezilya, Dünya şampiyonluğunu kaybedecek ve bunun sonucunda ülkede toplumsal huzursuzluklar yaşanacak.
Gördüğümüz gibi, "kâhinler kraliçesi” cesur tahminler yapmaktan korkmuyor.
Peki onlar doğru çıkacak mı?
Bu kehanetlerden bazılarının kaderini biz çok yakınlarda öğreneceğiz.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI