radyobir
radyobir

Sokak Festivali'nde ünlüler stres attı!..

Geçtiğimiz akşam Küçük Çiftlik Park'da düzenlenen Sokak Festivali'ne ünlülerde katıldı.

16 Nisan 2018 02:48 | Kategori: Magazin

Oyuncu İlker Kaleli ile aşk yaşayan Burçin Terzioğlu arkadaşları ile festivale gelerek eğlenceli dakikalar geçirdi. Terzioğlu ''İşlerden vakit buldum, çimene oturup stres attım. Tüm elektiriğimi yorgunluğumu aldı. Meğer bütün kış çok yorulmuşum, şimdi anladım. İlker'i soruyorsanız o çok yoğun çalışıyor. Seti var gelemeyecek. Aslında gelmesini çok isterdim ' dedi.



AYRILIĞA RAĞMEN MERT'İ KORUDU

Oyuncu Hande Doğandemir'de haftasonu stresi atmaya gelenler arasındaydı. Haberciler görüntü almasın diye Küçük Çiftlik Park içinde kovalamaca oynayan Doğandemir sonunda pes ederek poz verdi. Haberciler Hande Doğandemir'e "Mert beyi gördük ayrılığı sorduk bize. 'Bu soruyu Hande hanıma sorun' dedi. Siz neler söyleyeceksiniz?" diye sordu. Güzel oyuncu da ''Sakın bunu siz uydurmuş olmayasınız. Mert böyle bir şey söylemez sanmıyorum'' diyerek eski sevgilisi Mert Fırat'ı bir kez daha  korudu.



BİR BİRİMİZE AŞIĞIZ 

Sunucu Fulya Sever ile aşk yaşayan eski Milli Futbolcu Nihat Kahveci sevgilisiyle Sokak Festivaline katıldı. Flaşların patlamasıyla ''Arkadaşlar aniden o flaşları patlatıyorsunuz, ağzımız yüzümüz yamuk yumuk çıkıyor. İsteyin poz verelim kaçmıyoruz biz sevgiliyiz bir birimize aşığız'' diyerek poz verdiler.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI