radyobir
radyobir

Sokak ortasında kurşun yağdırdı

İstanbul Kartal'da pompalı tüfekli bir şahıs, husumetli olduğu şahsa sokak ortasında kurşun yağdırdı. Güpegündüz onlarca kişinin gözleri önünde yaşanan dehşet anları saniye saniye kameralara yansıdı.

11 Eylül 2018 05:57 | Kategori:

Olay, önceki gün öğlen saatlerinde Kartal Uğur Mumcu Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Alper Bilcanoğlu, aralarında husumet bulunduğu belirtilen Çetin Akbulut’a elindeki pompalı tüfekle sokak ortasında kurşun yağdırdı. Göğsünden vurulan Akbulut bir markete sığınarak kurtulmaya çalıştı. Olayı gören vatandaşlar ise sağlık ve polis ekiplerine ihbarda bulundu. Saldırgan polis ekiplerince gözaltına alınırken Akbulut ise ambulansla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Saldırgan Bilcanoğlu’nun çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı, yaralı Akbulut’un ise hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. 

Güpegündüz onlarca kişinin gözleri önündeki yaşanan dehşet anları saniye saniye kameralara yansıdı. Görüntülerde, Bilcanoğlu elindeki pompalı tüfekle Akbulut’un üzerine kurşun yağdırıyor. Sokaktaki vatandaşların korkuya etrafa koşturduğu görülüyor. Göğsüne isabet eden bir kurşunla yaralanan Akbulut, sokak üzerindeki bir markete sığınıyor. Bu sırada saldırganında ateş etmeye devam ederek Akbulut’un peşinden markete girmeye çalıştığı görülüyor. Marketteki ve çevredeki vatandaşların panik içinde kaçmaya çalıştığı görülüyor. 



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI