radyobir
radyobir

Sokakta baltalı saldırgan dehşeti

ABD'nin New York kentinde, devriye görevi yapan bir grup polise baltayla saldırarak ikisini yaralayan bir kişi, gruptaki diğer polisler tarafından öldürüldü.

24 Ekim 2014 12:13 | Kategori: Dünya

Olay sırasında bir polis elinden diğeri ise başından yaralandı. Polislerin açtığı ateş sonucu yoldan geçen bir kadının da yaralandığı belirtildi. Hastaneye kaldırılan yaralılardan başına darbe alan polisin durumunun ciddi olduğu kaydedildi.
Olayın kamuoyuna yansıyan güvenlik kamerası görüntülerinde, kapüşonlu bir kişinin hızla yaklaşarak iki eliyle tuttuğu küçük baltayı hızla indirdiği görülüyor. Ancak görüntüde kurbanlar ve saldırganın öldürülme anı yer almıyor.
Saldırganın kimliğine ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı. Emniyet yetkilileri saldırının terör bağlantısı olup olmadığının ve polislerin niye hedef alındığının henüz bilinmediğini ve konunun soruşturulduğunu bildirdi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI