radyobir
radyobir

Son kararı Yanal verecek

Alman ekibi Schalke 04 ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki Konoplyanka'nın menajeri Fali Ramadani aracılığıyla bir kez daha sarı-lacivertlilere önerildiği iddia edildi. Transfer için Yanal'ın kararı bekleniyor.

16 Ocak 2019 11:38 | Kategori:

Alanyaspor'a kiralanan Ozan'ın da menajerliğini yapan Ramadani'nin geçtiğimiz günlerde Ukraynalı oyuncu için yönetime detaylı bilgi verdiği belirtildi. İki kanatta da oynayan Konoplyanka için son kararı Ersun Yanal'ın vereceği ve kısa sürede durumun netleşeceği ifade edildi.

Bu sezon Schalke 04 formasıyla 14 resmi maçta forma giyen Ukraynalı futbolcu, 2 asistlik bir performans sergiledi.

ASIL YILDIZLAR SEZON SONU

Ali Koç'un "Gözümüzü karartıp iyi transferler yapacağız" demesine rağmen hala yıldız takviyesi yapılmaması bu işin sezon sonuna kaldığı yorumlarına neden oldu. Yönetimin, oyuncu maliyetlerinin beklenenin üzerinde olması nedeniyle daha çok sözleşmesi sezon sonu bitecek isimlerle anlaştığı, bu yüzden asıl transferlerin yeni sezonda geleceği konuşuluyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI